verhuur

languages: ennl

Serendiep kan worden gebruikt om een bijzondere productie aan publiek te tonen: een voorstelling, lezing, cd-release, filmvertoning enz. Met het schip kunnen we een tijdelijk podium toevoegen in een omgeving waar weinig of geen kleine zalen zijn. Door Serendiep af te huren steun je ons programma met kleinschalige culturele producties.

Groepsarrangement / bedrijfsuitje

Groepen vanaf 10 personen kunnen contact opnemen voor een speciale (avond)opening. Wil je je vrienden eens meenemen naar een onvergetelijke doe-activiteit? Zoek je naar een bijzondere locatie voor een bedrijfsuitje of vergadering? We denken graag met je mee. Ook over de inhoud denken we graag mee, zo hebben we bijvoorbeeld een bezoek aan het labyrint, een workshopin het Fablab, een voorstelling of een sprint in het atelier in de aanbieding.

-⋅≕ Evenementen ≔⋅-

Foyer

Serendiep kan op een eenvoudige manier een extra locatie toevoegen aan een festival. Ook kan het schip worden gebruikt voor kleinschalige symposia of hackathons.
Theater: Het podium aan boord biedt plaats aan 50 toeschouwers en beschikt over de basisvoorzieningen van een klein vlakke vloer theater: licht, geluid en projectiemogelijkheden. Er is een kleedkamer voor de artiesten en een foyer voor het publiek.
Atelier: In het ruim bevindt zich een werkplaats met alle ingrediënten van een fablab, zoals een lasersnijder, 3d-printer en soldeerstation. Een grote tafel en presentatiemiddelen kunnen gebruikt worden voor workshops en brainstorms.
We denken graag mee over een op maat gesneden programmering aan boord: voorstellingen, films, documentaire en/of lezingen in een intiem theatertje, een workshop of masterclass in het atelier. Liefst in samenwerking met lokale makers.