praktisch

languages: ennl

Serendiep heeft geen vaste verblijfsplek, zij vaart met een wisselend programma naar steeds weer nieuwe bestemmingen. Kijk voor een actueel programma onder agenda. Hieronder is te zien waar het schip zich momenteel bevindt. Serendiep is te bereiken via info@serendiep.nl

Toon reisopties

→AUTO/FIETS
→OPENBAAR VERVOER

In de buurt

Wil je het schip bij jou in de buurt bezoeken? Stuur ons een mail en vertel ons waar je woont. Dan zoeken we uit of we daar (in de buurt) kunnen komen met het schip. Ken je een goede plek om aan te meren? Des te beter. Ken je de havenmeester of degene die over de ligplaats gaat? Laat ons graag even weten met wie we contact op moeten nemen. Bèn je de havenmeester of degene die over de ligplaats gaat? Laten we een afspraak maken!

Nieuwsbrief

Voor wie geïnteresseerd is in Serendiep sturen we af en toe een nieuwsbrief uit. Die verschijnt onregelmatig, maar zeker niet vaker dan eens per maand. In de nieuwsbrief laten we je weten waar we de komende tijd zijn en wat er te doen is. Wil je de nieuwsbrief ontvangen? Klik dan op de link hieronder.
Aanmelden

Toegankelijkheid

Zoals op veel schepen is de toegankelijkheid voor minder validen beperkt. De foyer is via een loopplank doorgaans ook met rolstoel bereikbaar. Dit is wel per kade verschillend, dus neem van tevoren even contact met ons op. Vanaf de balustrade zijn voorstellingen in het theater goed te volgen. Het is echter niet mogelijk om met rolstoel het laadruim (met daarin het labyrint en het atelier) of toilet te bereiken.